Fair play odbojkašice

Završetak još jedne sezone Katoličke odbojkaške lige donio nam je novi razlog za ponos. Odbojkašice naše župe ove su godine osvojile nagradu za fair play!

Svima koji prate rezultate naših djevojaka u Katoličkoj odbojkaškoj ligi dobro je poznato kako je fair play najvrednija nagrada dodijeljena od strane protivničkih ekipa i sudaca. Njome se ocjenjuje uzorno ponašanje na terenu, odnos prema protivničkim ekipama i unutar ekipe te sudjelovanje i zalaganje na misama i susretima. Moramo priznati kako smo pomalo navikli na medalje koje su nam donosile odbojkašice. Naime u četiri godine sudjelovanja u KOL-u osvojile su brončane, srebrne, ali i zlatne medalje. Ove godine nagrada je malo drugačijeg karaktera - nije nagrađen rezultat, već poštena igra i zalaganja na različitim susretima, ali time smo još sretniji. Djevojke su dokazale kako nije uvijek bitno pobijediti, već razvijati zajedništvo i igrati sportski i pošteno.

Pred ekipom je nova sezona u koju natjecateljice ulaze kao i do sada – igrajući fair play. Nadamo se kako će našu župu i dalje uveseljavati osvajanjem novih medalja, a vjerujemo kako će im u tome pomoći i njihov zaštitnik Sveti Nikola Tavelić!

Morana Delač

Pogledajte fotografije